Stall HQS

Nyheter

2016-2017

2017-06-16

2016 var ett bra år när det gällde Dessi och tävlingar, hon har startat upp till 1.50 med placeringar. Var ett toppenår verkligen.

Däremot så gick avelsbiten sådär... Blev inga föl alls förra året, det enda som föddes fick avlivas när han var fyra timmar gammal pga bråck i bukväggen. 

Karthago och Amante W betäckes och blev dräktiga, K med Heartbeat och A med Catch. Betäckte även Crispy Crunch L, med Colman men hon tog sig ej tyvärr. Bestämde mig för att byta bort henne mot ett annat avelssto så CC är ej i min ägo längre. Fick ett sto född 2012 e Perigueux - Contendro I i stället, dräktig med Skyliner (e Satisfaction I - Quidam de Revel - Cantus). Hon fölade i maj 2017, superfint hingstföl (till salu).

 2017 har börjat bra med fina placeringar för Dessi, Jörgen blev uttagen till Gothenburg Horse Show och tog då med sig Dessi som sin andra häst. Det blev inga placeringar, men hon hoppade riktigt fint. Sicken häst jag har :-)  nu har min dröm om att ha en häst till start i Scandinavium gått i uppfyllelse!!! 

Buffy såldes ju i oktober 2015 till USA, hon såldes förra hösten igen till Tyskland och nu i maj i år så skulle hon säljas igen. Jag bestämde mig för att köpa tillbaka henne så nu är hon där hon hör hemma. Eller jo - hon står hos Jörgen igen för träning/tävling. Planen är att hon ska upp i svår hoppning och sen in i avelsboxen. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)